Община Поморие обяви поръчка за доставка на автомобил за хора с увреждания за близо 80 000 лева

08:33, 15 яну 16 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Поморие обяви обществена поръчка за доставка на ново специализирано транспортно средство за хора с увреждания, показа справка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 78 333 лева без ДДС. Финансирането ще се осъществи по проект „Създаване на Център за почасово предоставяне на услуги за социално включване в община Поморие”.

От  описанието става ясно, че автомобилът трябва да е снабден със съответните 8+1 места, оборудван с хидравлична платформа за качване на хора с инвалидни колички и сгъваема електрическа степенка на входната врата за трудно подвижни пътници, както и с устройство за укрепване на инвалидни колички.

Важно условие, посочено в поръчката, е това, че при извършването на доставката, изпълнителят следва да спазва приложимите правила за информиране и публичност, предвидени в „Единен наръчник на бенефициента за прилагане на правилата за информация и комуникация 2014-2020”.

Участниците трябва да са изпълнили поне една подобна доставка през последните три години. Те трябва да разполагат с оторизиран сервиз на територията на страната за гаранционния срок. В случай, че участниците посочат, че ще използват ресурсите на трето лице по отношение на разполагането със сервиз, то те в съответствие с разпоредбата на чл. 51 а, ал. 1 от ЗОП, трябва да представят и доказателства, че ще имат на разположение тези ресурси. Всеки участник трябва  да има въведена система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е 27 януари. Те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Поморие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама