Прокуратурата не знае причината за смъртта на Тодор от Враца

07:53, 15 яну 16 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Причината за смъртта на Тодор не е известна на Прокуратурата. Това заяви в сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя уточни обаче, че причината е от ключово значение за прокуратурата, тъйкато трябва да даде отговор дали има причинно-следствена връзка между травмите и смъртта на 18-годишното момче.

"Към момента, обвинението е за умишлено убийство и хулигански подбуди. Първоначално имахме описани само травмите. Обемът от доказателства не сочеше към онзи момент престъпление с умисъл. Считаме, че вече е повдигнатото обвинение, обосновано от допълнително събраните доказателства и разпити, броя на нанесените удари, местоположението на ударите по тялото", обясни Атнаудова. Тя подчерта, че категорично е установено, че починалият Тодор е носил бокс. "Тодор е излязъл от автомобила си и между тях е възникнал сблъсък. Има взаимно нанасяне на удари и побой", уточни тя.

Арнаудова подчерта, че двамата братя, нанесли побоя на Тодор, са привлечени като обвиняеми, освидетелствани са и са установени и по тях травматични наранявания, но не дават обяснения. "Касае се за леки телесни наранявания", допълни тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама