Скандал заради фалшив фейсбук профил завърши в съда в Попово

07:07, 15 яну 16 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Млада жена  се опита да се саморазправи с дванадесетгодишно момче, защото създало фалшив фейсбук профил на сестра й.

Инцидентът, станал по време на час в основно училище „Васил Левски” в поповското село Славяново. Заради хулиганската си проява нарушителката беше глобена със сто лева от Районния съд в Попово.     До саморазправата се стигнало, след като шестокласник от същото училище направил във фейсбук фалшив профил на своя съученичка и публикувал в мрежата неприлични изрази от нейно име. Потърпевшото момиче се оплакало на сестра си, като споделило кой според нея е автора на профила.

Каката решила да сплаши злосторника и отишла лично в училище. Точно преди началото на часа влязла в класната стая, хванала тийнейджъра за врата и започнала да крещи “Махай профила! Ще те бия! Ще те изключа от училище”. Наложило се учителите да усмирят нападателката и да я изведат от стаята.   Когато случаят стигнал до съда, пред магистратите нарушителката се признала за виновна и поискала да й бъде наложена минималната глоба.

Срещу нея бил факта, че е налетяла на малолетно лице, но пък вината й се смегчавала от това, че съжалявала за постъпката си, както и че е искала да накара момчето да премахне срамния профил от фейсбук и така да защити сестра си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама