Търсят артисти за филма „Роза Дамасцена“ в Стара Загора

07:01, 15 яну 16 / Култура 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кастинг за подбор на актьори за българския игрален филм „Роза Дамасцена“ ще се проведе днес в Стара Загора. От 10.00 часа в кафе клуб STYLE ще се подбират мераклиите да участват във филма.

Кастингът е за момчета на възраст от 7 до 10 години и от  16 до 21 години, както и за актьори и актриси без ограничение на възрастта. За децата не е задължителен актьорски опит.

Филмът „Роза Дамасцена“ е съвременна поетична драма с елементи на мистика, действието  се развива в Розовата долина. Снимките ще бъдат предимно в района на град Казанлък. В основата на сюжета е залегнала истинската история на един обикновен човек, който преодолява препятствията и бариерите, собствените си съмнения и сривове,  и осъществява мечтата си – да запази и възкреси българската роза  и да даде възможност на стотици хора да останат в България. 

Режисьор на филма е Тодор Анастасов, сценарист  е поетесата Мария Лалева.

Във филма участват актьори от различни поколения -  Веселин Плачков, Любен Чаталов, Сашка Братанова, Надя Тержуманова, Слава Георгиева, Любомир Фърков, Троян Гогов, Тодор Янкулов, Тезджан Ферад, Симона Халачева и др. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама