Меркел и глупавата й политика са виновни за събитията в Кьолн, заяви Джамбазки

20:26, 14 яну 16 / Политика 25 603 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки заяви в интервю за СофияTopnovini.bg, че събитията в Кьолн, при които бяха нападнати жени през новогодишната нощ, са провокирани от глупавата политика на канцлера Ангела Меркел.

„Кметът на Кьолн се осмели да посъветва жените как да ходят облечени, за да не бъдат нападнати от тези примати, които се мотаят там. Това отрича последните 200 години цивилизация. Тази жена, която твърди, че е либерал и приятел на бежанците, отрече тези 200 години развитие, в които всички твърдяха, че жената е равноправен член на обществото и има право на собствен избор как да се облича. Нейното облекло, поведение и походка не е повод и оправдание за някой орангутан да й се нахвърли отгоре“, категоричен е Джамбазки. Според него, вината е на така наречените „скопени и импотентни европейски елити, които са болни от либерализъм и са кастрирани от всякакво чувство за защита на своите съграждани“.

Събитията показаха, че медиите в Германия са тежко зависими, цензурирани, несвободни, Оруелски. Те дни наред криеха тези събития. Това е либерален фашизъм. Те показаха, че не знаят какво да правят с тези мъже, които искат да задоволяват своите животински потребности. Има подобни събития и в Дюселдорф, австрийски градове, Цюрих.

Общо взето каквото си поръча Меркел, това получи, лошото е, че ще го платят обикновените хора“, подчерта евродепутатът.

Според него, мерките, които предлага Меркел за справянето със ситуацията с бежанците са „жалко ехо на жалкото й поведение“. „Тази жена е еднозначно виновна за събитията и за това, че стотици жени и мъже са били обект на грабежи, насилие, посегателства, изнасилвания. С нейното глупаво поведение и самоубийствени покани, с непремерената й преценка за фактите, обстоятелствата и събитията, показа, че бацилът на либералната празнодумщина в ЕС и Германия е достигнал своята терминална фаза. Меркел обрече ЕС такъв, какъвто беше до момента - на кома и евтаназия“, заяви Джамбазки.

По думите му, причините за това са ясни – от една страна криворазбрания либерализъм, от друга, че нелегалните емигранти ще бъдат евтина работна ръка. „Тези хора не търсят да работят, а социални помощи, немски жени, ако може да са руси и по-светлички, немско здравеопазване. Само Меркел и нейните съветници не го разбраха. Това, което предлага тя няма да бъде изпълнено. Тази жена провали себе си, глупавата политика, която водеше и ЕС такъв, какъвто беше. Сега ще трябва да излезе и да обясни на немските жени защо разни хора се опитват да си напъхат пръстите и всичко, което имат, навсякъде по тях и защо немската полиция не може да го спре“, коментира още евродепутатът Ангел Джамбазки.

Цялото интервю с Ангел Джамбазки може да прочетете тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама