Пловдивчанин преби и ограби служителка в игрална зала в Карлово

20:15, 14 яну 16 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчанинът Орлин К. е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за грабеж - престъпление по чл. 198 ал. 1 от Наказателния кодекс, съобщиха от Районна прокуратура - Карлово.

На 9 януари 2016 г. към 7.30 часа 34-годишният мъж влязъл в игрална зала в Карлово и започнал да бие дежурната служителка. Нанесъл й няколко удара по главата и лицето с юмруци и я съборил на земята. След това взел чантата с оборота на залата - 100 лева, и ключовете за игралните автомати. На излизане изхвърлил чантата в кошче за боклук пред залата, взел парите и избягал. На 11 януари Орлин се е предал доброволно в полицията. 

Под ръководството на Районната прокуратура в Карлово са извършени огледи, разпити на пострадалото лице и други свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза за установяване вида на телесните повреди и др.

Орлин К. е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Районна прокуратура - Карлово, ще внесе в съда искане за вземане на постоянна мярка за неотклонени "задържане под стража" спрямо него.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама