Вял протест пред Съдебната палата в памет на убитото момче във Враца

18:55, 14 яну 16 25 759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изключително малко хора се събраха пред Съдебната палата, за да почетат паметта на убитото във Враца момче. По-малко от 10 души дойдоха да изкажат съболезнованията си и да поискат справедливи присъди за двамата братя, които биха 18-годишния Тодор до смърт, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Една от основните причини да не се съберат много хора беше промененото обвинение срещу нападателите. Първоначално срещу тях се заведе дело за причинена смърт по непредпазливост след нанасяне на лека телесна повреда. С такова обвинение те можеха дори да не влязат в затвора. 

Днес прокуратурата обвини двамата братя Десислав Дамянов и Иван Дамянов за предумишлено убийство по хулигански подбуди.

"Мерките, които трябва да се вземат е да се покаже ясно, че всяка една проява на агресия ще бъде строго наказана от закона. Писна ни да слушаме протоколни новини за това какви реформи се правят и колко успешно МВР се бори с престъпността. Управляващите вече тотално доказаха, че се провалиха във всичко", заяви Георги Данов, който дойде пред Съдебната палата, за да поиска реално правосъдие за извършителите на тежкото престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама