Задържаха отново хотелиера с крадените коли от Банско, съучастникът му се предаде

18:45, 14 яну 16 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Собственикът на семейния хотел "Мавриковата къща" в Банско отново е задържан заради открития в дома му автопарк от крадени автомобили. Решението бе взето от състав на Окръжен съд - Благоевград с председател съдия Красимир Аршинков.

Обвиняемият се появи в залата със своя защитник и се опита да обясни защо е обвинен от полицията. Оплака се дори, че е бил бит от служители на реда. Магистратите са на мнение, че са събрани достатъчно доказателства, за да бъде постановена мярка "задържане под стража".

Днес около обед се предаде и съучастникът на Валентин Мавриков - Антон Гарванов. Той пристигна пред портала на Областната дирекция на полицията заедно с адвоката си и вече има защитна теза. Тази сутрин защитникът на Гарванов се обадил на криминалистите, за да ги информира за намерението на своя клиент.

Както Topnovini.bg вече писа, Мавриков бе задържан при мащабна акция срещу кражбите на луксозни возила миналата седмица. В гаража му бяха намерени 6 коли, за които има данни, че са обект на кражба. Ортакът му Гарванов тогава се укри. В понеделник вечерта Районен съд - Разлог пусна хотелиера на свобода срещу гаранция от 5 000 лева. Окръжна прокуратура - Благоевград обаче обжалва решението на магистратите от градчето.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама