„Приятели“ се завръща на екран с двучасов епизод

13:32, 14 яну 16 / Свят 25 494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любимият на милиони по света комедиен сериал „Приятели“ се завръща на малкия екран със специален двучасов епизод, съобщи британския в. „Индипендънт“.

11 години след излъчването на последната серия главните герои Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи, Чандлър и Рос се срещат отново за да отдадат почит на режисьора Джеймс Бъроус.

Епизодът ще бъде излъчен на 21 февруари по американската телевизия Ен Би Си.

Новината за завръщането на "Приятели" бе обявена на пресконференция на Асоциацията на телевизионните критици в Пасадена. 

Актьорите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър ще вземат участие в епизода, но директорът на Ен Би Си Робърт Грийнблат коментира, че ще е проблем да снимат заедно заради натоварените им графици.

"Надявам се и шестимата да бъдат в една стая по едно и също време", каза той. - "Не съм сигурен, че логистично ще можем да ги съберем".

Новината бе коментирана от актьора Мат Лебланк, който сподели в "Туитър" линк за завръщането на сериала и написа: "Ще бъде приятно".

"Приятели" проследява живота на шестима приятели, живеещи в Ню Йорк. Излъчва се в продължение на 10 години от 1994-2004 година. Финалният епизод, излъчен на 6 май 2004 година бе гледа от около 51,1 милиона души.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама