"Фестивал на красотата-2016" организира Националното сдружение на сираците

13:20, 14 яну 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Фестивал на красотата - 2016" организират от Националното сдружение на сираците в България, информира на пресконференция в пресклуба на БТА председателят на сдружението Слави Михайлов. Инициативата е в помощ на абитуриенти в неравностойно социално положение.

"Звездният бал" се организира за 30 зрелостници тази година и ще се проведе в навечерието на 24 май. Тоалети за абитуриентите ще бъдат осигурени чрез дарителска инициатива. Народният представител Владислав Николов за пореден път ще подкрепи шестима зрелостници от социално слаби семейства, а председателят на общинския съвет Мартин Митев ще помогне на трима. Дарения са обещали кметовете на общини Валерий Желязков (Никопол), Детелин Василев (Пордим), Милен Дулев (Белене), Илийчо Лачовски (Кнежа). За две от момичетата ангажимент е поела бизнесдамата Мариана Славова.

Средства ще бъдат набрани и чрез благотворителна среща по американски футбол между отборите "Софийските мечки" и "Булдозер тим". Каузата ще бъде подкрепена и от концерт, в който ще участват изпълнители на съвременна популярна музика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама