Павел Милушев от ВМРО е новият заместник-кмет в "Южен"

12:12, 14 яну 16 / Политика 25 1901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Павел Милушев е новият заместник-кмет в пловдивския район "Южен". Днес той бе официално представен от кмета Борислав Инчев.

Милушев е на 36 години, член на ВМРО, завършил е магистратура по човешки ресурси и информационни технологии. До момента се е занимавал с частен бизнес. Ресорите му ще са екология, образование, здравеопазване и социални дейности и сигурност. На последните местни избори Павел Милушев бе кандидат за кмет на район "Източен".

Другият заместник-кмет в "Южен" - Апостол Шопов, ще отговаря за строителството, инфраструктурата и градоустройството (ТСУ). В района остава вакантно още едно заместниккметско място. Както Пловдив Topnovini.bg писа, най-вероятно то ще бъде заето от човек на ГЕРБ, предложен от кмета Иван Тотев. Районният кмет Инчев обаче бе категоричен, че до момента няма персонален отговор на въпроса кой ще е третият му заместник. "Не искам да прибързвам с нито едно назначение, ще проведем разговори и ще видим", коментира той.

В администрацията на "Южен" не са правени съществени промени, каза още Инчев. Освободени са двама служители, по тяхно желание. Това са юрисконсултът Гергана Костадинова и експертът по здравеопазване и социални дейности Яна Кашилска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама