Боян Расате не бил биткаджията, а битият

08:00, 14 яну 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Аз бях битият. Случайният минувач, който се твърди, че съм пребил, е един квартален човек, който многократно в месеците назад се опитва да ме провокира. Нямам конфликт с него, но имаме рязмяна на реплики отдавна. Това каза  в ефира на Нова телевизия Боян Расате, който вчера беше задържан от полицията заради нанесен от него побой над гражданин в центъра на столицата. 

Той разказа, че проблемът между него и 57-годишния мъж, чиито глезен е счупен след спречкването, е защото Расате разхождал кучето си по тротоар, покрай дома на мъжа.

Човекът имал две кучета и всеки път, когато Расате разхождал своето близо до тях, те не спирали да лаят. Така станало и онази вечер.

„Аз имам бултериер, който се движи без намордник, защото кучето е спокойно. И човекът излиза от магазина и казва, че ме е предупредил да не минавам по този тротоар. Човекът ме заплашваше, че ще ме убие в продължение на 10 минути. След което изрита кучето ми, а след това замахна да удари мен и ме удари в ухото”, разказа Расате.

„Той тръгна с пълното съзнание да ме удря отново и аз трябваше да го спра”, каза още той.

Расате прикани медиите да отидат и да снимат мъжа, за да видят, че глезенът му не бил счупен, както се твърди.

„Човек със супен глезен не може да седи прав един час след спречкването и да обсъжда какво се е случило. В България медицински се вадят много лесно”, каза той.

Расате не се обадил на полицията, защото нямал доверие. „Аз десетки пъти съм подавал жалби, че ми звънят и ме заплашват и нищо, за какво да им звъня”, каза още той.

Боян Расате е пуснат под парична гаранция за 1500 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама