Неотложни ремонти спират тока в част от Варна и Белослав

07:12, 14 яну 16 25 1057 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неотложни ремотни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия ще оставят без ток стотици домакинства във Варна и Белослав. Поради обслужване на съоръженията са възможни и смущения на електрозахранването по няколко варненски улици, съобщиха от "Енерго-про".

Без ток във Варна от 9 до 14 часа ще останат абонатите по улиците "Кракра”, "Георги Бенковски”, "Хараламби Ангелов” и "Никола Кънев”.  От 8:30 до 16 часа ще бъде спряно електрозахранването и по улиците "Сирма Войвода”, "Марин Игнатиев” и в част от бул. "Княз Борис І”. От 10 до 13 часа поради ремонти на съоръженията без електрозахранване ще останат домакинствата на ул. "Аладжа Манастир” 10 в квартал "Виница”.

От 8:30 до 16 часа са възможни смущения в електрозахранването по улиците "Елица”, "Острава”, "Дружба”, блок 309 в квартал "Владислав Варненчик”, както и по улица "Роза”.

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия от 9 до 16 часа ще бъде спрян тока и в част от Белослав по улиците "Кирил и Методий”, "Иван Вазов”, "Димитър Ватев”, "Никола Вапцаров”, "Стара планина”, "Велико Търново”, "Плиска”, "Кирил и Методий”, ”Стадиона”, "Чайка”, "Черно море”, "Капитан Петко Войвода”, "Роза”, ул. "Авджи Сава”, "Теменуга”, "Люляк”, "Еделвайс”, "Синчец”, "Иглика”, "Оборище”, "Петър Берон”,  "Александър Стамболийски”, "Хан Аспарух”, "Средна гора”, "Панайот Волов”, "Панайот Хитов”, "Хан Аспарух”, "Иван Вазов” и ул. "Георги Бенковски”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама