Старозагорец пребил възрастно семейство в Търговищко

17:16, 13 яну 16 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
32-годишният Петко Александров от Стара Загора е извергът нанесъл зверски побой над семейство Мехмедалиеви от омуртажкото село Камбурово.  Районната прокуратура в Омуртаг е задържала за срок до 72 часа извършителя на побоя, съобщиха  от Апелативна прокуратура Варна. 

На 8 януари около 23,30 часа  Александров, който преди това пил в кръчма в съседно село, решил да си потърси подслон в село Камбурово. Къщата на семейство Мехмедалиеви му се сторила необитаема.  32-годишният мъж  разбил прозореца и влязъл в дома на семейството, което спяло. От шума хората се разбудили и Александров започнал да ги налага с дърво в леглото. След това си тръгнал.  Нападателят е задържан само пет дни след  побоя над 62-годишния мъж и 58-годишната му съпруга.

Петко Александров е излязъл от затвора на 25 ноември 2015 година, където е изтърпял присъда от 4 години и половина  за изнасилване, извършено в условията на опасен рецидив. Преди това е бил съден за противозаконно проникване в чуждо жилище и за друго изнасилване.

Районна прокуратура ще поиска постоянна мярка „задържане под стража” за насилника.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама