"Ден на сбъднатите мечти" организираха русенски ученици

17:04, 13 яну 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Make your dreams come true day” е първата инициатива за тази година, която организира Общински младежки дом - Русе, съобщават инициаторите на идеята. Своите мечти и желания споделиха учениците от 3„б” и 3„г” клас от СОУ за европейски езици „Св. Константин-Кирил Философ”. 

Младежките работници, които се бяха подготвили с информация и интересни истории за този ден, първо посетиха класа на г-жа Мария Вълева. Те бяха радушно посрещнати от всички ученици и малчуганите, разказаха кой е любимият им предмет в училище и какви искат да станат, когато пораснат. За да се сбъднат мечтите им обаче, те не ги изрекоха на глас, а ги запечатаха в малки пликове, които ще отворят в края на 2016 г. 

Учениците на г-жа Галя Градева пък бяха подготвили постери с рисунки. Малките мечтатели бяха изработили специална кутия за пликовете с мечти, която също ще отворят в края на 2016 г., за да разберат сбъднали ли са се желанията им. „Денят на сбъднатите мечти” обаче не е само за малките. Всеки, който иска да напише своята съкровена мечта или желание може да заповяда в Младежкия дом на ул. Райко Даскалов 2 А (срещу входа за граждани на съда), където го очаква „стената на желанията”. 

Организаторите са подготвили малки картончета, на които всеки да напише своята мечта и да я закачи на импровизираната стена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама