Чарли Шийн не пие лекарствата си за ХИВ, състоянието му се влошава

16:43, 13 яну 16 / Свят 25 607 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Актьорът Чарли Шийн е спрял лекарствата си за ХИВ и вече има откриваеми следи от вируса в кръвта му. Това призна самият той в предаването "Шоуто на доктор Оз", съобщава на сайта си списание "Пийпъл".

Карлос Естевес както е истинското име на звездата от комедийния сериал "Двама мъже и половина" е решил да заложи на алтернативната медицина. Той ще се подложи на терапия в Мексико под грижите на д-р Сам Чачуа, който от години работи върху създаването на ваксина срещу ХИВ. Той е толкова сигурен в нея, че си е инжектирал кръв от Чарли Шийн.

"Не пия лекарствата си от около седмица", призна Чарли Шийн пред известния ТВ водещ д-р Оз. "Дали рискувам живота си? Сигурно. Какво от това. Роден съм мъртъв. Тази страна на въпроса въобще не ме безпокои", заяви актьора.

Личният лекар на Шийн е разочарован от решението му. В края на предаването актьорът споделя, че планира отново да започне да пие лекарствата си, но не става ясно кога.

В предаването Шийн обеща да посвети всичките си усилия и възможности на търсене на лекарство за ХИВ вируса. Той заяви, че се надява децата му да видят ползите от това, което е направил, когато след пет години търсят информация за него в интернет. „Те ще видят, че баща им е истински герой. Че е помогнал на много хора и че продължава да помага на тези, които не могат сами да си помогнат“, каза в интервю актьорът.

Той разкри още, че в продължение на 11 години е бил трезвен и не е близвал алкохол. Но след като разбрал, че е ХИВ-позитивен, отново посегнал към чашката. „Мислех, че така ще излекувам страха и притесненията си. Но всъщност нещата само се влошиха“, признава той.

„Не приемам опита си с ваксината като руска рулетка. Но и не го препоръчвам на никого. Спрял съм лекарствата си, чувствам се добре. Дали рискувам живота си? И какво, ако е така? Аз бях роден вече мъртъв. Затова рискът не ме притеснява изобщо“, допълни той.

Звездата от „Двама мъже и половина“ научава за диагнозата си преди четири години, но я разкри пред медиите през ноември 2015 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама