Джип на турското разузнаване откраднат в София

14:57, 13 яну 16 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Джип на турското разузнаване е бил откраднат преди няколко месеца в София, твърди съпредседателят на “Патриотичния фронт” Валери Симеонов. Според него в луксозния автомобил са били намерени карти за принадлежност към разузнаването на Турция и апаратура да подслушване.

“Преди няколко месеца беше откраднат от подземния гараж на СПА-комплекс “Драгалевци” турски луксозен джип Audi Q7 със свръх-модерно оборудване за подслушване. Това оборудване е било установено в джипа, както и четирите карти за принадлежност към турското разузнаване на пътуващите в джипа. Хотелът е собственост на брата на зам.-министъра на отбраната Охран Исмаилов.

След това е откраднат и е върнат на Околовръстното, след като крадците разбрали какво са откраднали. Джипът се води на един доста богат български изселник. Даже се твърди, че са задействани видни фигури от ъндърграунда, за да бъде върнат. Как е минала през апаратурата през нашата граница?”, разказа той пред “Нова телевизия”.

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова потвърди днес информацията пред журналисти, но уточни, че само част от информацията, изнесена от Симеонов, е вярна. Но не уточни коя част. МВР и прокуратурата работели по случая, допълни тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама