Найден Зеленогорски: България има нужда от сигурност за живота и имуществото на хората

13:04, 13 яну 16 / Политика 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"България има нужда от сигурност за живота и имуществото на хората". Това заяви депутатът Найден Зеленогорски и допълни, че гаранциите за гражданите и бизнеса могат да бъдат дадени единствено чрез "дълбоки реформи", гарантиращи ефективността на жизненоважните сектори у нас.

Според бившия кмет на Плевен, постигането на положително развитие може да се постигне чрез единство в управляващото мнозинство, предаде БТА. Реформаторите поискаха от партньорите си ГЕРБ да подпишат анекс към коалиционното споразумение, от който да станат ясни приоритетите, съдържанието и оценките на постигнатото. Така всички граждани, медии и партньори ще могат да проверят до каква степен са изпълнени и реализирани поставените задачи.

Зеленогорски каза още, че Реформаторския блок ще иска публични дебати за бъдещи промени в изборното законодателство, касаещи електронното гласуване, машинното броене на гласовете и изчистване на избирателните списъци. Ще се работи и за ускоряване на реформите в пенсионния и административния сектори, за национална електронна здравна карта. РБ обмисля и по-решителни реформи в защита на националния интерес по отношение на бежанската вълна, Шенген, гарантиране на енергийна независимост за България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама