Заснеха крадци как отмъкват колело от кооперация в Бургас (видео)

13:00, 13 яну 16 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Камери заснеха двама мъже в момент на извършване на кражба на колело от кооперация в центъра на Бургас. На едно от трите видеа, показващи кадри от три различни гледни точки, се вижда как жена отключва входната врата на сградата и се прибира навътре. Тя пуска вратата след себе си, която мъж успява да задържи малко преди да се затвори. Той изчаква негов авер и двамата се промъкват във входа. След около минута напускат кооперацията, носейки велосипед със себе си.

„Кадрите показват кражбата на колелото на единия ми син, която е извършена в събота (9 януари) около 14,20 ч. В четвъртък или петък преди това по същия начин беше откраднато колелото и на другия ми син. Надяваме се, че извършителите ще бъдат разпознати и задържани”, сподели за Topnovini.bg Стоянка Георгиева, която е решила да разпространи заснетите кадри в социалните мрежи. Записите са изпратени и в полицията.

Това са първите кражби, извършени в новата сграда, откакто тя функционира от около година насам. Тази сутрин обаче, когато Георгиева е тръгнала да води децата си на училище, е забелязала, че е разбито стъклото на магазина за дюнери, който се намира на партера на кооперацията.

Въпреки че двамата крадци се прикриват с шапки и качулки, за секунда се вижда лицето на единия от тях. От магазинчето са казали, че мъжът им е познат като физиономия, идвал е да си купува закуски при тях. Крадецът явно е разузнал предварително как може да влезе в кооперацията.

Стоянка Георгиева моли, ако някой разпознае извършителите, незабавно да сигнализира в полицията.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама