Варненски полицаи тарашат за наркотици под Аспаруховия мост

12:58, 13 яну 16 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненски полицаи започнаха да обикалят т. нар. "пости" в града, в които се събират дилъри и наркомани. Една от тези криминогенни зони е районът под Аспаруховия мост, където рутинна полицейска проверка завърши с изземването на голямо количество марихуана, очевидно не само за лична употреба. Арестувани са три момчета, две от които са непълнолетни, съобщават от пресцентъра на МВР в морския град.

На 11 януари, около 15:30 часа, под моста е извършена полицейска проверка на лек автомобил "Фолксваген" с 18-годишен водач и двама непълнолетни пътници. Във всеки от тях са намерени и иззети найлонови пакетчета, съдържащи различно количество суха тревиста маса.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло близо 14 грама, намерени във водача на автомобила, и над 20 грама – иззети от непълнолетните момчета.

Тримата младежи са задържани в полицията за срок до 24 часа. По случаите са образувани досъдебни производства, които се водят под надзора на Варненската районна прокуратура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама