Районна прокуратура - Севлиево образува досъдебно производство за побоя над учителка

11:16, 13 яну 16 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районна прокуратура Севлиево образува досъдебно производство за причиняване на телесни повреди на длъжностно лице – учителка, в училище в Севлиево, по хулигански подбуди, съобщиха от Апелативна прокуратура – Велико Търново.

Досъдебното производство е образувано срещу Румена М. от Севлиево, за това, че на 06.01.2016 год., около 10.30 часа, в класна стая на 2”а” клас и в коридор на СОУ ”Васил Левски” Севлиево, по хулигански подбуди, нанесла  удари с ръка и крак в областта на лицето и долната част на тялото на Емилия К. - старши учител в СОУ”Васил Левски” Севлиево.

Уврежданията довели до временно разстройство на здравето, неопасни за живота /лека телесна повреда/. Разследването е възложено на следовател от Следствения отдел на Окръжна прокуратура – Габрово.

Разпредено е провеждането на разпити, включително и на малолетни лица – очевидци на извършеното деяние. Ще бъдат извършени разпознавания. Назначена е съдебно - медицинска експертиза за причинените телесни наранявания на пострадалата учителка. Под наблюдението на прокуратурата се извършват действията по разследването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама