Лукарски няма амбиции да е президент

08:40, 13 яну 16 / Политика 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на СДС Божидар Лукарски няма амбиции да бъде президент, обяви самият той в ефира на БНТ. По думите му, “сините” все още не са обсъждали своя кандидатура за държавен глава на изборите, които ще се проведат в края на годината.

Декларацията на бизнеса министърът на икономиката нарече “прибързана” и обясни, че службите имат нужда от време и спокойствие, за да работят и разкрият двете убийства.

Лукарски категорично отрече възможността Реформаторският блок да работи с изключения от ДПС Лютви Местан. “Той дълго време бе част от Движението и бе човекът, който най-яростно хулеше Блока”, посочи той.

Председателят на СДС отрече и друга възможност - през 2016 г. Реформаторският блок да се превърне в единна партия. “Не смятам, че механичното превръщане на Блока в една партия е нещо, което ще реши този или онзи проблем - нито на държавата, нито на Блока”, заяви той. Лукарски за пореден път заяви, че излизането на ДСБ в опозиция всъщност не е факт, а има единствено “лична позиция на Радан”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама