До края на седмицата насрочват срещата "Дунав"- "Академик"

07:04, 13 яну 16 / Спорт 25 224 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на тази седмица ще бъде насрочен отложеният двубой от първенството на Висшата волейболна лига "Дунав"- "Академик" Благоевград. Първата среща между двата отбора в шампионата ще се играе в Русе. Най- вероятно двубоят ще бъде на 20 януари, като това ще е и първата среща на русенския отбор за 2016 година. 

По програма на 23 януари в зала "Дунав" е мачът с лидера във временното класиране във втория ешелон при мъжете- "Славия". До първия двубой за годината не е планирано русенският състав да има контролни срещи. Тренировките през тази седмица продължават до събота включително. В тима няма проблеми с болни и контузени състезатели.

Възможно е в "Дунав" да бъдат привлечени един- двама волейболисти до края на трансферния прозорец. Акцент в селекцията е нов разпределител, като цел е и привличането на посрещач.

"Подготовката върви по план. Състезателите тренират с настроение. Най- важното е да бъдем в оптимална форма за първите си срещи през годината и да зарадваме с победи публиката в зала "Дунав", каза за Topnovini.bg играещият старши треньор на русенския отбор Красимир Миронов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама