Пловдивчанин спечели телевизор от НАП с касова бележка на баща си

21:35, 12 яну 16 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
25-годишният Павлин Панчев от Пловдив спечели първата месечна награда от лотарията с касови бележки на НАП и Министерството на финансите.

Печелившата бележка донесe на Павлин 40-инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри.

Павлин участва в надпреварата от самото й начало, като не пропуска да изисква касови бележки при пазаруване. Досега е регистрирал 136 бележки. Късметлийската обаче, която е за 4,90 лв., е взета от баща му, така че наградата, както сам казва Павлин, е споделена.

618 000 са регистрираните бележки от пловдивчани. Извадените на светло с тях приходи от продажби са за почти 9 млн. лв. Със 7,7 млн. касови бона за над 110 млн. лв. участват досега феновете на лотарията в страната.

Всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. включително, може да се включи в инициативата.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Бележките могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на играта, чрез мобилното приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18 700.

Предстои първата спечелена месечна награда да бъде връчена на Павлин Панчев в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама