Вадят на тезгяха три хотела във Варна

17:07, 12 яну 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два имота за над 13 млн. лева в курорта "Златни пясъци” са обявени за публична продан от частни съдебни изпълнители. Единият е хотелският комплекс "Грийн Парк”, който включва три сгради и се простира на площ над 7000 кв.м. Обявената начална цена за комплекса е малко над 6 млн. лева. Имотът има тежести в размер на 700 хил. евро като договорни ипотеки, както и лихви, такси и разноски, сочи справка в Регистъра на публичните продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители. Публичният търг е насрочен за 12-ти февруари в сградата на Районния съд във Варна.

Частен съдебен изпълнител предлага за продажба в курортния комплекс и имот от над 9000 кв.м. с начална цена от над 7 млн. лева. Включено е и правото на строеж за изграждане на жилищна сграда. Според плановете тя следва да включва 4 секции. Информацията сочи, че три от тях са частично построени, а възможността за вдигането на последната все още стои. Новият собственик ще има право да завърши градежа. Според документите общата разгърната площ на постройката следва да бъде над 28 хил. кв.м.

За пореден път за продан е обявен и 4-етажният хотел "Бонбон“. Той разполага с 15 стаи и три апартамента. В сградата има басейн, градина, паркинг, ресторант и бар. Този път цената на хотела е свалена с около 100 хил. лева под тази от лятото на 2015 г. и е малко повече от 500 хил. лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама