Майстори от Благоевград предлагат ремонт на половин цена през зимата

16:47, 12 яну 16 25 1112 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Майстори от Благоевград предлагат ремонт на половин цена през зимните месеци. Строителите са наясно, че през зимата не се стои без работа и доходи затова пуснали обяви, в които се съобщава следното "Ремонт през зимата - 50%". Виждат се от стотици жители и гости на града, тъй като са окачени по спирките за градския транспорт и дърветата.

Един от майсторите - Атанас Чакъров коментира, че той и колегите му са принудени да търсят някаква временна заетост, защото повече от три месеца са без работа. Затова са решили да намерят "спасението" като направят отстъпка за ремонт, извършен в най-студения сезон през годината. Споделя, че въпреки намалението няма много желаещи да си оправят дома по това време.

"За боядисване с латекс, 1 цвят, не вземам по 2 лева на квадрат, а само по левче. Изолацията с гипсокартон – вътрешна и външна е  10 лева за квадратен метър, като понякога пада до 8 лева на квадрат, а иначе е 15 лева на квадрат. Лепенето на тапети излиза само 2-3 лева на квадрат, а по принцип услугата върви по 5 лева", обяснява Чакъров.

Майсторът твърди, че най-много работа в сферата има пролетта и лятото. Зимата ситуацията е коренно различна. Но все пак се намират хора, които искат да спестят средства от ремонт на дома си и вместо през лятото го правят през зимата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама