Ужасно е в Турция, ако нас ни свалят, България с години няма да види кабинет, закани се премиерът

14:11, 12 яну 16 / Политика 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Ужасно е това, което се случва там”, бе краткият коментар на министър-председателя Бойко Борисов за взрива в Истанбул от тази сутрин. След което той отново поде мантрата си за стабилност и заплаши опозицията, че ако кабинетът падне, с България няма да има правителство “години наред”.

“И затова искам и Вас, като разумни хора да Ви приканя, нека да пазим тази стабилност, която имаме. Много лесно - виждате какво се случва около нас и в света - и то при тази, мисля, че тази сравнително здрава власт, която има в момента, институционална, парламент, президент и всички останали, да я разбутаме, години наред няма да се направи правителство в България - това им го обещавам на всички, които си правят криви сметки”, каза Борисов пред журналисти в Пловдив.

“С ДПС в управление няма да ме видите. В опозиция - с удоволствие. Тогава ще им видя на другите сеира, които всеки ден - до вчера ме прегръщаха, днес ми говорят за Библиотекаро-какви бяха-сарайски неща. Ще ги пратя там да ходят да се молят при пауните, аз на никой няма да се моля, защото имам достатъчно голяма партия. Те ще идат да се молят, защото явно много ги е яд, че преборихме контрабандата и събрахме близо три милиарда в бюджета и го няма Косьо Самоковеца, контрабандистите, които бяха много близки до тях. Предупредих, че ще започна да ги соча с пръст аз, защото мога да преглътна ДПС, за толерантността към тях, заради това, което имам като смесено население. Те няма да преглътнат това, което ще им се стовари с контрабандистите на главата”, закани се той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама