Младежи се състезават с идеи за Варна

13:47, 12 яну 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Конкурс "Моята Beehive идея за Варна", иницииран от Сдружение „Споделено работно място”, стартира в града. Организаторите целят да дадат възможност на младите хора за изява, като се заемат с реализацията на най-перспективната инициатива. Освен шанса да видят проекта си реализиран, младежите ще бъдат включени и в работната група, която ще подготви и развие идеята им. По този начин участниците ще получат необходимите знания и умения за самостоятелна реализация на бъдещи инициативи. На победителите ще бъдат издадени на сертификати за участие, а работата им ще бъде финансово обезпечена. Те ще получат заплащане за труда си, съобразно бюджета на инициативата.

Идеите, с които кандидатстват, трябва да решават конкретен проблем и могат да обхващат следните области: култура, история, предприемачество, градско развитие, социални инициативи, образование и околна среда.

Предложения могат да бъдат подавани до 3-ти март на имейла на сдружението - [email protected]. Идеите трябва да бъдат представени в рамките на 3 страници и да включват описание, обосновка на обществената значимост, уникалност и приложимост, финансова обосновка, време и етапи за изпълнение и данни за контакт. Предложенията ще бъдат разгледани в рамките на 30 дни от жури, съставено от експерти на Beehive. Право да участват в конкурса имат младежи до 29-годишна възраст.

С инициативата организаторите поставят акцент върху насърчаването на младежкото предприемачество, поради увереността си, че има много млади и креативни хора във Варна, които желаят да се развиват в града си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама