Реформаторите ще продължат да са фасада на #КОЙ, смята Илиян Василев

12:48, 12 яну 16 / Политика 25 457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Отговорът, който Реформаторският блок трябва да дадат на тези, които са ги избрали, както и на обществеността, е дали ще продължат да бъдат фасада, за да която #КОЙ ще реализира реалното управление на страната”, написа в личната си страница в социалната мрежа бившият посланик на България в Русия Илиян Василев.

“Вече година и половина са във властта - за това време питам какво направиха, за да спрат #КОЙ да реализира сделките с влияние, да разшири контролираните от #КОЙ територии в икономиката и политическия живот, включително в сигурността и съдебната система”, възмущава се той. И дава пример с министъра на здравеопазването д-р Петър Москов, който избра министерското кресло пред партията си - “какво направи, за да спре изтичането на пари към олигарските в неговия сектор, които са неразривна част от #КОЙ?”.

Според Василев каквото и споразумение да подпишат Реформаторския блок и ГЕРБ, то по никакъв начин няма да застраши управлението на #КОЙ. “И ще продължат да осигуряват фасадата”, коментира той. “Единственото, което ще направят, е да усилят пиара на това, което правят, за да създадат виртуалното усещане за реформи, без реално те да се осъществяват”, убеден е Василев. И призовава: “И накрая да си зададат въпроса - за какво стоят във властта? Ако е за лична слава и пари - значи са станали част от #КОЙ?”

“Не разбират, че в края на тази година България ще бъде различна”, завършва многозначително Василев.

Статусът е “харесан” от лидера на ДСБ Радан Кънев, както и от множество “тъмносини” привърженици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама