Добрич отново излиза на протест срещу поскъпването на винетките

10:12, 12 яну 16 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Добрич отново ще има протест срещу поскъпването на винетните стикери. Събитието е организирано в социалната мрежа.

 Организаторите призовават всеки, който смята за несправедливо и необосновано поскъпването на винетките, всеки който си чупи колата по разбитите ни пътища, всеки, на когото му е писнало да бъде манипулиран, залъгван и ограбван от мафията, наречена държавна власт, да излезе и изрази своята позиция.

Протестът ще се проведе на 16 януари от 16 часа. Освен в Добрич, гражданите ще заявят своята позиция в още девет града, сред които Варна, Бургас, Пазарджик, Сандански, София, Русе и др.

„Общественици срещу политици, една битка против Системата!

Дали това ще бъде протест или Р/Еволюция, зависи от всички нас! Системата не функционира! В Парламента е ТУМОРА, а винетки, детски, минимална заплата, пенсии, цени на ток, горива, храни, монополисти и олигарси, корупция, съдебна система, здравна система и т.н.- това са СИМПТОМИ!

Ако искате да промените нещо, трябва да участвате! Дали протестът ще има обществен отзвук, дали ще повлияе, дали ще СМЕНИМ СИСТЕМАТА, зависи от всеки един от нас! Ако си стоите на топло, нямате после право да недоволствате! Няма кой да ви свърши работата и да се пребори вместо вас! Само ако сме много, ако сме единни, ще можем да видим не подмяна, а основна ПРОМЯНА!”, заявяват организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама