Започна новата учебна година в УАГ "Георги Бенковски"

07:51, 12 яну 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С тържествена церемония бе открита новата учебна година в летище Долна Митрополия, информираха от пресцентъра на авиационна група "Георги Бенковски". Специален гост бе началник-щаб на 3-а авиационна база Граф Игнатиево полк. Пламен Петков, който приветства личния състав и пожела на всички успех.

Командирът на авиогрупата полковник Юлиян Радойски също се обърна към възпитаниците на бригадата, обобщавайки постигнатото през миналата година и задачите за настоящата:

„Достигнатите високи резултати в обучението и подготовката на кадри за нуждите на ВВС и цялостната дейност на Учебна авиационна група „Георги Бенковски” са факт. В същото време ние сме длъжни да отчетем, че има още много нерешени проблеми, които с общи усилия трябва да преодолеем. Динамиката на времето, в което живеем и служим налага не само да преодоляваме трудностите, а и да ги предвиждаме. Само по този начин ще бъдем адекватни на заобикалящата ни реалност и с достойнство ще изпълним поставените ни цели и задачи през новата учебна година”, каза той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама