МВР има заподозрени за двете убийства в София

14:15, 11 яну 16 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Имаме вече конкретни насоки, но няма да си позволим да пристъпваме към действия по реализация, без да сме сигурни, че доказателствата, които имаме към настоящия момент са достатъчни за мярката за неотклонение на лицата, които считаме, че са съпричастни към двата случая. Става дума за убийствата на Стоименов и Антов. Това каза зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев на пресконференция в Пазарджик, цитиран от Агенция „Фокус“.

Арабаджиев посочи, че вече има и конкретни версии за двете показни убийства в София. По думите му те не са свързани и нямат нищо общо по между си. Той увери, че разследването върви ритмично, както по линия на извършителите, така и по линия на поръчителите на двете убийства.

„Стеснен е кръгът и по единия и по другия случай, имаме конкретни насоки. Знаем от тук нататък какво предстои, но няма да коментирам версии, докато не задържим извършителите. Има вече конкретика, която ни обнадеждава”, поясни Арабаджиев.

Бизнесменът Веселин Стоименов беше убит пред дома си в четвъртък, 7 декември, със седем изстрела. Ден по-късно, в близост до дома си в село Бистрица, беше застрелян и собственикът на модна къща „Агресия“ Димитър Антов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама