"Дунав" започва подготовка с ясна програма и цели

12:08, 11 яну 16 / Спорт 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ФК "Дунав" започва подготовка за пролетния дял от първенството на "Б" група на 12 януари. Първото занимание след зимната пауза трябва да стартира в 14 ч. на стадион "Дунав".

Програмата е ясна още от края на миналата година, като до края на месеца "драконите" ще се готвят в домашни условия, след което заминават за Стара Загора, където има уредени контроли. През февруари отборът отива край морето, където ще се включи в тазгодишното издание на турнира "Албена Къп".

Шампионатът на "Б" група се очаква да започне в края на февруари. До момента русенският състав е водач в класирането с актив от 38 точки, с 4 повече от преследвачите "Поморие" и "Локомотив" Горна Оряховица.

Старши треньорът Веселин Великов вече заяви, че през пролетта дунавци ще са още по-силни. Целите пред отбора са сбъдване на мечтите на всички русенци със завръщане на "Дунав" в елита след четвърт век изгнание в "Б" група и аматьорския футбол.

Припомняме, че до момента са ясни и 2 нови попълнения в дунавските редици. Това са халфовете Янислав Иванов и Ангел Здравчев, които подписаха договори за година и половина с опция за още една. Водят се преговори за привличането на още един футболист, като Великов е категоричен, че не става въпрос за вземане под наем, а за играч, който ще стане собственост на клуба.

Всички останали, които бяха в редиците на "драконите" през есента, се очаква също да започнат подготовка на 12 януари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама