Трагедия в Плевен - Двама загинаха след челен удар в дърво

11:14, 11 яну 16 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж и жена загинаха при поредната тежка катастрофа в Плевен, а трети човек бере душа в болницата. Това съобщи говорителят на ОДМВР Марияна Цветкова. Инцидентът е станал малко преди 8 часа в района на Кожухарската чешма, при движение в посока от Гривица към града.

Към момента не са ясни причините за катастрофата. От полицията уточняват, че 27-годишният водач на "Мерцедес" губи управление на автомобила, излиза извън пътното платно и се удря челно в дърво. На място са загинали двама пътници – 58-годишна от село Гривица, возеща се на предна дясна седалка и 39-годишен от село Горна Митрополия, пътуващ на задна седалка. В тежко състояние е водачът. Мъжът е настанен за оказване на медицинска помощ в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен.

Служители от РДПБЗН – Плевен са оказали съдействие за изваждане на телата от огънатите ламарини. Труповете са откарани за аутопсия в Плевенсата болница. Изясняват се причините за трагичния пътен инцидент.

От полицията за пореден път призовават водачите да бъдат внимателни при управление и да се съобразяват с тежките зимни условия. Според непотвърдена информация, причина за катастрофата е заледяване на пътя. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама