Купуваме карти с намаление от новите автобусни терминали в Бургас от днес

07:24, 11 яну 16 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Бургас могат да закупят всички видове карти с намаление от касите на автогарите „Запад” и „Юг”, както и от терминал „Меден рудник” от днес, информират от Общината.

Досега с такава възможност разполагаха ученици, студенти - редовно обучение и гражданите над 65 и тези над 70 години, които освен в Транспортната къща, можеха да подновяват картите си за пътуване и от касите на автогарите. От днес обаче от това удобство могат да се възползват всички граждани, имащи право на общинско намаление при пътуване в градския транспорт.

За улеснение на жителите на ж.к. „Меден рудник” в новооткритата каса в сградата на терминал „Меден рудник” ще бъдат издавани всички видове карти за пътуване с намаление. От днес пунктът, както и касите на автогарите, ще обслужва клиенти без почивен ден. Работното време на касите е от 8:00 до 12:00 ч. и от 13:00 до 17:00 ч.

Редът за издаване на карти се запазва без промяна.

Първоначалното издаване на карта, когато клиентът все още не е въведен в регистъра по категории на правоимащи граждани, задължително се извършва в Транспортната къща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама