Пет изнесени приемни на Националната служба за съвети в земеделието в Пловдивска област

16:38, 10 яну 16 25 375 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пет изнесени приемни на територията на Пловдивска област ще организира Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) през идващата седмица.

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпът на земеделските производители до консултантските услуги на НССЗ, като им се предостави информация на място в общинските центрове.

Приемни ще има в Съединение на 11 януари, понеделник; в Садово - на 12 януари, вторник; в Първомай - на 13 януари, сряда. В Стамболийски - на 14 януари, четвъртък. За община Раковски ще се проведе в с. Стряма, кметството - на 15 януари.

Консултациите ще бъдат в съответната Общинска служба по земеделие от 9,30 ч. до 12 ч., само за Първомай от 10 ч. до 13 ч.

Всеки един земеделски стопанин ще може да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, както и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 -2020 г. и видовете схеми за подпомагане.

Експертите на НССЗ ще разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/ или като бенефициенти по мерки от ПРСР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама