Волен Сидеров: Бъчварова е марионетка, да подава оставка

12:52, 10 яну 16 / Политика 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С традиционен протест политици от партия „Атака“ и около сто техни симпатизанти отбелязаха 71-годишнината от бомбардировките на САЩ над София. Те се събраха пред американското посолство в столицата и развяваха български и руски знамена. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отново поиска оставката на Румяна Бъчварова, като нарече силовия министър „марионетка“, която „ходи на инструктажи“.

„Имаме едно несъстоятелно МВР, което поглъща огромни средства. Което в момента получава дарения от САЩ, неясно защо те са най-големият донор на МВР. Имаме и една министърка, която е абсолютна марионетка, тя ходи на инструктажи. Има за съветник жена, която е служител в посолството. Бъчварова трябва да подаде оставка, тоест да й бъде искана оставката. Да бъде направено разследване, защото има данни, че голяма част от шефовете в МВР имат връзка с организираната престъпност и няма никаква логика полицията да ни пази от организираната престъпност, защото самото МВР в лицето на шефовете си е част от нея“, заяви лидерът на „Атака“.

Той определи Америка като „бункер на злото“ и заяви, че САЩ живея на гърба на целия свят, като го ограбват. Сидеров продължи с твърдението, че страната ни се управлява от хора, които отиват в турското или американското посолства и получават директиви да унищожат България.

Районът около американското посолство в София бе под засилено полицейско присъствие. Протестът на „Атака“ не спря движенението на автомобили и не предизвика задръствания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама