Фенове изпращат от столичен бар Леми Килмистър в последния му път (СНИМКИ)

16:34, 09 яну 16 25 678 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици фенове на рока от София и България ще изпратят любимия си вокалист, басист и единствен постоянен член на хард рок групата Motorhead Леми Килмистър в последния му път. Той почина на 70 години от рак в края на миналата година.

Почит към живота и делото му ще отдадат най-верните му фенове тази нощ в столичното заведение „Brum Bar & Kitchen“. Събитието е с начален час 20.00 ч.

За доброто настроение на гостите е подготвен подходящ плейлист и клипове на Motorhead, Hawkwind, Sam Gopal и The Head Cat, както и части от интервюта и филми с Леми.

В 1.00 ч. на 10 януари посетителите ще имат възможност да проследят прякото предаване на церемонията по погребването на легендата в холивудското гробище “Forest Lawn“, която ще бъде излъчвана на живо в канала на групата в YouTube.

„Ще почетем Мr. Killmister по начина, по който и живя - шумно, весело, без излишна кахърност и с Много Чичо Jack D“, се казва в страницата на събитието във „Фейсбук“. До момента 50 души са заявили, че ще присъстват, като управителят на заведението съобщи за София Topnovini.bg, че към момента 20 места са резервирани от общо 70 седящи.

„Нека всеки, за когото Леми беше и все още е един от символите на рока през последните почти 50 години, се почувства поканен. Входът ще е безплатен, а Jack-a - несвършващ“, съобщават организаторите.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама