Нуридин Исмаил: В ДПС-Шумен няма разцепление и отлив на хора

14:42, 09 яну 16 / Политика 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Структурите на Движението за права и свободи в област Шумен са единни и стабилни. Това заяви лидерът на организацията в Шумен Нуридин Исмаил.

„Шуменската организация е имала по-сериозни моменти в политическото развитие на ДПС и винаги сме отстоявали единна позиция и сега няма никакво съмнение, че шуменската организация е единна.", заяви Исмаил преди днешното заседание на Областния съвет в Шумен, заседание на което присъстваха и тримата временни лидери - Четин Казак, Рушен Риза и Мустафа Карадайъ.

Нуридин Исмаил обяви, че в местните структури няма хора, които са напуснали партията, а още повече няма и такива индикации сред членовете на ДПС.

Относно присъединилия се към Лютфи Местан депутат Айдоан Али, който бе избран от Шуменския регион, Нуридин Исмаил заяви, че това не е довело до притеснения сред членовете и симпатизантите на партията в Шуменско.

“Още веднага след номинацията на Айдоан Али, ние заявихме, че не го познаваме. Той не е от Шумен, не е член на ДПС, не е бил в организацията и неговото решение няма как да се отрази на нашите структури”, допълни Исмаил.   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама