Магазин за керамика в Бургас отново излиза на търг, цената му е паднала до близо 702 000 лева

11:00, 09 яну 16 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задлъжнял магазин за керамика в Бургас за втори път излиза на търг, цената му обаче този път е паднала до близо 702 000 лева, след като при първия търг той бе обявен за 876 825 лв. Това показа справка на Topnovini.bg. Търговският обект се намира на ул. „Гладстон” 27, партерен етаж. Собственост е на фирмата „Елис – Ге“ ЕООД.

Магазинът е обявен за публична продажба от частния съдебен изпълнител Делян Николов. Началната цена на търга е 701 460 лева. Причината е дългове към „Уникредит Булбанк“.

„Елис – Ге“ е вносител на стоки за обзавеждане на бани от Италия и Испания – плочи за баня, санитарен фаянс, вани, душ кабини, смесители, мебели за баня. Именно такава стока се предлагаше и в продавания магазин.

В описанието на търговския обект пише, че е съставен от шоурум, санитарен възел и кухня. Навсякъде са изградени окачени тавани с вградено осветление и вентилационна инсталация. Подовата настилка, стените и носещите колони са облицовани с гранитогрес. Част от стените, които са общи със съседния обект, са на тухла. В шоурума са изградени няколко декоративни, преместваеми стени, представляващи част от дизайна и обзавеждането на обекта. Санитарният възел е облицован с фаянс и гранитогрес и е образуван с моноблок, биде и мивка със смесителна батерия. Кухнята е оборудвана с двуредни кухненски шкафчета от ПДЧ с вградена мивка.

Продажбата ще се проведе от 15 януари до 15 февруари тази година в Бургаския районен съд. Отварянето на офертите и обявяването на евентуален купувач ще бъдат на 16 февруари от 10:30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама