Пеевски ще заграби “Овергаз”, смята Татяна Дончева

09:55, 09 яну 16 / Политика 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Бойко Борисов и Делян Пеевски играят заедно - както в КТБ, така в запазването на това статуквот, както и в отстраняването на всички, които искат съдебната система”, отсече в ефира на “Нова телевизия” лидерът на “Движение 21” Татяна Дончева. “Вземете само сделките, които се сключват”, посочи тя.

“Договорът на “Овергаз” с “Газпром” е до 2017 г. Кой ще продължи бизнесът на Сашо Дончев? Този някой е Делян Пеевски”, категорична бе Дончева.

Тя коментира и трусовете в ДПС. Според нея отношенията между Ахмед Доган и Местан са били обтегнати от много месеци и Сокола е дал ясни сигнали, че Местан не му е симпатичен. “Говори се, че му е дадена възможност тихо и кротко да си отиде, но не е сигурно, че наистина му е била дадена такава”, смята Дончева.

В отговор на въпрос, лидерът на “Движение 21” посочи, че Местан няма възможността да разцепи или обърне ДПС. “Той не е такава фигура, няма характер на биткаджия - ако имаше, нямаше да го направят председател”, каза Дончева.

Тя посочи още, че от десетина дни бивши членове на Държавна сигурност и “Библиотекарския кръг” обясняват по всички медии, че “Ахмед Доган е най-големият българин”. “Покрай тия 10 дни трябва да забравим ролята на ДПС в унищожаването на бгарската икономика, грабежа на КТБ, влиянието върху медиите. Цялата пантонима, целият театър е за да се нарправи химическо чистене на ДПС”, убедена е тя.

Дончева започна участието си с виц: “В момента БСП тече процес на търсене на нов лидер и имат няколко принципни изисквания: да бъде известен у нас и в чужбина, да провежда модерна лява политика, да има ясно изразено лидерско чувство и още две-три характеристики. И задали този въпрос на компютър, защото той ще определи справедливо. И какъв бил отговорът? - Христо Стоичков”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама