Главният прокурор на България отличи с грамота трима прокурора от Апелативна прокуратура – В. Търново

15:40, 08 яну 16 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният прокурор на Р. България награди Антоанета Чакърова – прокурор в Апелативна прокуратура - Велико Търново с грамота и отличие „служебна благодарност“ за висок професионализъм при изпълнение на служебните задължения по надзора за законност.

Предложението за отличието на прокурор Чакърова е направено от Ася Петрова, заместник на главния прокурор при Върховната административна прокуратура.

Двама окръжни прокурори от района на Апелативна прокуратура В. Търново също са отличени със заповед на главният прокурор. Валентин Вълков, административен ръководител и окръжен прокурор на Окръжна прокуратура - Ловеч и Надежда Желева, административен ръководител и окръжен прокурор на Окръжна прокуратура Габрово са наградени с грамота и отличие „служебна благодарност за висок професионализъм в пряката прокурорска работа и образцово изпълнение на служебните задължения при осъществяване на ръководството на окръжна прокуратура.

Грамотите на тримата отличени прокурори бяха връчени тържествено, днес от Огнян Басарболиев, апелативен прокурор на Апелативна прокуратура В. Търново, пред целия прокурорски колектив. Заповедите за награждаването им са публикувани на ведомствения информационен сайт на Прокуратурата на Р България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама