Пещеходци се чудят как да пресекат между паркиралите коли на ул. "Леонардо да Винчи" в Пловдив

13:00, 08 яну 16 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Как да минат пешеходците в тази ситуация, пита на редакционната поща на Пловдив Topnovini.bg наш читател. Публикуваме читателския сигнал,  в който за пореден път става въпрос за липсата на достатъчно паркоместа в пресечките на ул. Капитан Райчо” и създаваните неудобства за гражданите от това.

„Мястото е в Центъра, а улицата е „Леонардо да Винчи”. И двата автомобила са спрени така, че единствената пролука, през която може да мине пешеходец, за да пресече от единия до другия тротоар, е запушена - да не говорим за преминаване на майки с колички.

Отгоре на всичко, единствената оставена силно казано пътечка е с широчина не повече от 50 см, но дори и да успееш да се промушиш между паркиралите по този начин автомобили, образувалата се локвата там е толкова голяма, че нямаш друг избор, освен да слезеш на пътното платно”, пише пловдивчанинът.

Припомняме, че отскоро движението по въпросната улица „Леонардо да Винчи” е еднопосочно,  което пък автоматически забранява паркирането във двете посоки. Това обаче масово не се спазва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама