Новобогаташи купуват жилища в Приморския парк на Варна

12:36, 08 яну 16 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Апартаменти, построени на територията на варненската морска градина, попаднаха за пореден път в класацията за най-скъпите имоти в България. С масовото застрояване Приморският парк се превърна в предпочитано място за живеене на новобогаташи от цялата страна. Цените на апартаментите в т.нар. местност "Салтанат" варират между 700 000 и 1 000 000 евро.

Два такива имота са били продадени през декември. Единият апартамент е пазарен за 835 000 евро. Жилището е с четири стаи, в нова сграда, разположена в сърцето на Морската градина, в непосредствена близост до морския бряг. Апартаментът е на три нива, като последното е озеленена тераса с площ 103 кв.м., пише сайтът Imoti.bg.

Другото жилище е изтъргувано за 750 000 евро. Апартаментът се намира в сграда, построена през 2006 г., разположена "на първа линия в Морската градина". Към имота има подземен паркинг, като купувачът получава и 195 кв.м от земята.

За същите пари в центъра на София и Пловдив се продават апартаменти от по над 500 кв. м., показва още класацията на Imoti.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама