Повече от 120 граждани са посетили приемните дни на кмета на Разград

09:26, 08 яну 16 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Повече от 120 граждани са посетили приемните дни на кмета на община Разград Валентин Василев от постъпването му в длъжност, съобщиха от общинската администрация.

През първите дни от мандата на Василев всеки ден за лична среща с него са минавали ежедневно десетки граждани, като градоначалникът е оставял вратите си отворени, докато е имало хора пред кабинета му и никой не е бил връщан. По-късно през месец декември кметът обяви приемни дни, които са всеки втори и четвърти петък от месеца.

Основните проблеми, за които хората са търсили съдействие от градоначалника са били от личен и битов характер. Гражданите се интересували и от инфраструктурните проблеми в общината. Един от поставените въпроси в началото на мандата на Василев е бил проблемът с почистването на дерето на река Бели Лом, по който спешно е започната работа.

Кметът Василев е успял да реши част от проблемите, за голяма част от повдигнати въпроси са изготвени становища, а по проблемите, които се нуждаят от спешна реакция вече са взети мерки и се работи по всеки един от тях.

Срещите на кмета Валентин Василев с гражданите ще продължат и през новата година. Приемни дни имат и неговите заместници Галина Георгиева и Ердинч Хасанов. Приемното време на Георгиева е всеки първи и трети петък от месеца от 15.30 часа, а на Хасанов – всеки първи и трети четвъртък от 14 до 16 часа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама