Медиите на Пеевски направиха панаир от пресконференцията на Местан

17:48, 07 яну 16 / Политика 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Медиите на депутата Делян Пеевски използваха първата пресконференция на Лютви Местан след изключването му от ДПС, за да спретнат истински панаир, в който ясно да се чуят тезите за държавната измяна на екслидера на ДПС, как той застрашава етническия мир в България, как се опитва да скара българските мюсюлмани и да развали отношенията ни с Турция и Русия. Споменатите въпроси-тези дойдоха от журналисти от агенция ПИК, Блиц и Канал 3.

Самият Местан пък не даде ясен отговор защо отправя обвиненията си към случващото се в партията и за това как бизнес интереси на власт чак сега и защо, докато е бил в ДПС и най-вече начело на партията, не е реагирал.

Още първите въпроси към Местан показаха посочените „опорните точки“, а неизменно скандала с колегите си спретна Илиана Беновска, радио К2. От нея дори и Местан трудно успя да вземе думата.

Той си позволи все пак да говори за медиите-бухалки, макар докато беше лидер на партията да не е споменавал подобно определение за тях.

Същите медии и днес продължиха със заглавия от типа на „изменникът Местан“, както и с „ексклузивна информация“ за личния му живот.

В отговор Местан и депутатите отцепници заплашиха със съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама