Неизвестни позорят непълнолетни варненки във фейсбук

13:17, 07 яну 16 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Снимки на разголени ученички, ненавършили пълнолетие, събират лайкове и коментари във фейсбук група, видя репортер на Topnovini.bg. Още по-скандално е, че сред феновете на тази виртуална общност има служители на МВР, които харесват снимки на деца в неприлични пози.

Ако се съди по коментарите под фотосите, групата е създадена с цел търсене и предлагане на платена любов. Но е напълно вероятно тя да обединява бивши гаджета на "скандалните варненки", които да си отмъщават за това, че са ги зарязали или са им изневерили.

Повечето фотоси са на момичета, които по всяка вероятност са си правили селфита, без да подозират, че някога те ще станат достояние на всички с достъп до Интернет. Това личи от начина, по който са се снимали, както и от обстановката. Общото между всички постинги е, че анонимността на "героините" не е запазена.

Засега не е ясно кой е администраторът на групата, с каква цел я е създал и кои са неговите съучастници. Това могат да установят МВР или ДАНС, разбира се, ако намерят основание.

Групата съществува от близо година, събрала е 3905 фенове и продължава да се обновява с нови и нови кадри, показващи деца в неприлични пози.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама