Неучебен ден е обявен и в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Самуил

11:19, 07 яну 16 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поради зимните условия, ниските температури и заледената пътна обстановка и невъзможност за нормално провеждане на учебния процес днешният ден ще бъде неучебен за учениците от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Самуил.

Заповедта на кмета на общината е съгласувана с началника на Регионалния инспекторат по образованието, съобщиха от образователното ведомство.

Заледените и труднопроходими пътища от населените места до училищата са причина от вчера до края на седмицата да бъде преустановен учебният процес и във всички общински училища на територията на община Лозница.

В останалите учебни заведения в област Разград учебните занятия протичат нормално, допълват от Регионалния инспекторат по образованието.

Всички пътища на територията на област Разград са проходими при зимни условия, съобщи зам.-областният управител Нурие Црънгалова.

Црънгалова призова шофьорите и пешеходците да бъдат внимателни. Тя допълни, че към момента няма данни за прекъснато електроснабдяване или телефонни връзки в общините. Няма и информация за населени места без водоподаване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама