Раздават храни на най-бедните жители във Варненско

11:17, 07 яну 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След официалния старт във варненския район "Приморски" в сряда, кампанията на БЧК за раздаване на храни на най-бедните продължава в останалите райони на града и в областта. От хуманитарната организация са подготвили за най-уязвимите граждани 5 вида хранителни продукти: брашно, леща, спагети, конфитюр и компот.

В прикачения файл (вляво от снимката) можете да видите Графика за раздаване на хранителните продукти във Варна и областта

Разпределянето на продуктите продължава от днес до 29 януари в Девня, където имащите право да се снабдят с безплатните пакети трябва да отидат в Пенсионерския клуб на бул. "Съединение" №149, в интервала от 10:00 до 15:00 часа.

От 11 до 29 януари храни за бедни ще се раздават в Пенсионерския клуб в район "Аспарухово" във Варна, който се намира на ул. "Кишинев” 15; в район "Владиславово", до кметството, и в район "Одесос", на ул. "Козлодуй” (до Ритуалната зала), от 8:30 до 12:30 часа.

От 11 до 29 януари инициативата продължава и в Дългопол и Долни чифлик, съответно на улиците "Георги Димитров" №130 и "Видин" №5.

От 12 януари до 29 януари раздаването на храни продължава в Суворово и Провадия, съответно в СОУ "Н.Й.Вапцаров" и на ул. "Александър Стамболийски" №30. От 12 до 29 януари червенокръстците ще раздават хранителни продукти и във Вълчи дол, на ул. "Георги Димитров" №1.

От 18 до 29 януари храни ще се разпределят и за най-бедните във Ветрино, до автобазата на общината, в Аксаково – на ул. "Кап. Петко Войвода" №7, и в Аврен – на ул. "Тодор Ноев” №6. От 20 до 29 януари кампанията на БЧК – Варна продължава в Бяла, на ул. "Здравко Бомбов" №10.

Инициативата се осъществява по Оперативната програма за храни и основно материално подпомагане на Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама