Награждават най- добрите спортисти на Русе за 2015 г. на 11 януари

11:00, 07 яну 16 / Спорт 25 232 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Русе ще бъде домакин на церемония по награждаване на 10-те най- добри спортисти на града през 2015 година. За тринадесета поредна година ще бъдат връчени и статуетки „Спортен Олимп“ от името на президента на Българската федерация по борба Валентин Йорданов. Те са за най- добър спортист, най- добър треньор и най- добър отбор на годината.

Церемонията ще се състои на 11 януари, от 13 часа, в зала "Европа" на Доходното здание, съобщават от пресцентъра на общината. По традиция, кметът Пламен Стоилов, народни представители, ръководството на вестник „Утро“, както и представители на общинска администрация ще наградят най- добрите състезатели, треньора, отбора и приложника на сезона.

В анкетата се включиха 13 спортни журналисти от Русе, които номинираха 26-ма състезатели. В програмата тази година ще бъдат включени и талантливи деца от Общинския детски център за култура и изкуство.

Както ви информирахме в края на месец декември станаха ясни финалистите в анкетата за Спортист на Русе за 2015 година на вестник "Утро"и Община Русе. Сред финалистите има по двама представители на ФК "Дунав", БК "Дунав 8806" и БК "Русе".

В ТОП 10 за тази година са: Александър Тодоров; Елена Великова, Алекс Жеков; Диян Димов; Зорница Костова; Радостина Димитрова; Стилиян Гроздев; Стойка Петрова; Севда Асенова; Тодор Събев и Юлиан Ненов. Вече са ясни и отбор, треньор и най- добър състезател в приложните спортове за 2015-та година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама